Treball en xarxaNosaltres partim de la idea que la comunicació entre els diversos agents socials del barri és bàsica per una intervenció coherent i adequada a cada cas, és per això que des de Barnabitas participem activament del treball en xarxa al territori. Així doncs procurem unificar esforços i crear aliances amb escoles, instituts, serveis mèdics, serveis socials... A continuació detallem les entitats amb les que treballem en xarxa.

EBASP Sant Adrià, EBASP La Mina, EBASP Badalona. Contacte i traspàs d’informació de casos per part dels tècnics de serveis socials.

EAP Sant Adrià. Derivació de casos, traspàs d’informació, reunions conjuntes amb l’escola.

Escoles públiques de Sant Adrià i Badalona. Contacte i creació de PEIs amb els tutors/es de les diferents escoles.

Plataforma de centres oberts de Sant Adrià. Trobades amb tots els centres oberts del municipi per tal de compartir experiències, treballar conjuntament o preparar activitats.

Pla educatiu d’entorn. Presentació i avaluació de projectes de les diferents entitats del municipi.

CIOD (centre d’inserció i orientació a la dona). Cursos de formació per a les mares, assessorament legal i derivacions de casos.

TIRSAB (Taula Infància en risc)

Entès com un espai de treball que pretén consensuar i establir protocols i propostes d'actuació conjuntes  entre diferents serveis d'atenció a la infància en risc. Participen els Serveis Educatius, Serveis d'Atenció Primària de Salut, Serveis de Salut Mental Infanto-Juvenil, Centres Oberts, Centre d'Atenció Precoç, Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, Serveis Socials Bàsics i Serveis de Justícia Juvenil.

Servei de Mediació i Resolució de conflictes Sant Adrià

És un servei públic a disposició de tots els ciutadans de sant Adrià que pot ajudar a resoldre els   conflictes entre les persones.

Enllaços d'interès d'aquests serveis

Benestar i families persones amb discapacitat serveis no municipals

Escola Catalunya St Adrià de Besòs

Col·legi Sant Gabriel | Sant Adrià

Col·legi Amor de Déu

Escola Pompeu Fabra

Projecte Educatiu de Sant Adrià de Besòs (PESAB)

Ajuntament de Sant Adrià de BesòsPl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern