PresentacióSom una entitat sense ànim de lucre, treballem al barri de Sant Joan Baptista de la ciutat de Sant Adrià, i oferim un servei educatiu adreçat als infants i joves del territori des de l’any 1995. Al llarg de la nostra trajectòria hem sapigut adaptar-nos als canvis socials, hem crescut i hem ampliat els nostres serveis per poder donar resposta a les noves necessitats de les famílies del barri.

Fa més de 20 anys que treballem, i hem pogut comprovar la importància de generar espais de referència tant pels infants i joves del barri com per les seves famílies; espais d’escolta i d’intercanvi des d’on poder fer un apropament més encertat a les diferències i garantir un acompanyament individual i comunitari, de tots aquests col·lectius que pertanyen als grups socials més desafavorits.

Actualment som un Centre Obert que engloba multitud de projectes per a grans i petits, ens esforcem per donar la millor atenció a 125 infants i joves d’entre 4 i 17 anys, i a les seves famílies, de la mateixa manera que promovem i participem activament en les festes populars del barri.Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern