XXII Aniversari
Dimarts, 30 de Maig de 2017

El proper dimarts 30 de maig de 17.30 a 19.00 hores al carrer SANT PERE, 1 (davant la parròquia Sant Joan Baptista), farem una festa oberta, participativa i molt especial, són 22 anys treballant especialment amb infants, adolescents i joves de la nostra ciutat, educant en el lleure i en l’acció social.

Sota el lema "Treballem per la diversitat cultural" volem oferir un espai lúdic, educatiu i cultural, en què han volgut participar a aquest acte famílies del nostres usuaris del centre obert. Agraïm la col•laboració de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, La Caixa, La Fundació Pere Tarrés MCECC, Probitas, Llet Nostra, Parròquia Sant Joan Baptista i l'associació de voluntaris de la Caixa del Barcelonès i Vallès Occidental.

Una tarda diferent i per a totes les edats, on hi haurà jocs, tallers, música, maquillatge i moltes sorpreses. Per finalitzar farem un tast de les diferents cultures, Sant Salvador, Veneçuela, Marroc, Espanyola, ... etc.

Us esperem a tots i totes.

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern