Cap nen sense joguines
Dissabte, 02 de Gener de 2016

Hola amics i amigues:

Tradicionalment, sempre desde l'entitat es disposa d'algú recurs material excedent que pugui millorar la qualitat de vida dels infants o les seves oportunitats d'inclusió, es fa difusió entre les families per a que aquestes en puguin gaudir i principalment, perquè els infants tinguin la oportunitat de créixer en un entorn proper a la normalitat. (ordinadors, mejar, roba, ...)

Una vegada més, la nostra campanya solidària Cap infant sense joguines, per ajudar a cobrir les il.lusions dels infants de families amb menys recursos del barri de Sant Joan Baptista, a Sant Adrià de Besòs, i alhora ajudar a compensar les mancances econòmiques de les families en aquestes dates.

Paral.lelament, es pretén sensibilitzar als veïns i veïnes sobre l'ús que encara poden tenir les joguines i sobre la importància de participar en xarxes de suport mutu entre els ciutadans, especialment en les circumstàncies socioeconòmiques actuals.

Que és pretén aconseguir?

* Possibilitar que els infants de families sense recursos del barri de Sant Joan Baptista pugin viure un dia de Reis amb joguines, facilitant la convivència dels infants en entorns de normalitat.

* Sensibilitzar l'entorn i la societat sobre les dificultats en que viuen molts infants del territori.

* Sensibilitzar els veïns i veïnes sobre el valor que encara poden tenir les joguines i jocs que ja no fan servir a casa.

* Facilitar la participació dels veïns i veïnes en xarxes de suport del barri.

La valoració que es fa de la participació dels veïns i veïnes i comerços del barri ha estat positiva, i la repercursió que el projecte ha tingut en els infants dels barri també.

També aprofitem de donar MIL gràcies a tots els col.laboradors i patrocinadors en aquesta sisena campanya, per la seva sensibiitat i compromís en que aquest Nadal, un cop més, es recullin moltes joguines per els nostres infants, perquè prop de 150 nens puguin somriure en la nit més màgica de l'any.

FUNDACIÓ PERE TARRES - AJUNTAMENT DE SANT ADRIA DE BESÒS - ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIS LA CAIXA DEL BARCELONES I VALLÈS OCCIDENTAL - ECOPARC DEL MEDITERRANI - EL CORTE INGLÉS - MUSICAL MARIA - MES SANT ADRIÀ - BLOOD ROCKERS BCN - LA CAIXA - LLET NOSTRE - TOT ART i molts particulars i comerciants del barri.

 

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern