XX Aniversari
Dimecres, 09 de Setembre de 2015

Aquest any és molt especial per a la nostra associació i volem un any més compartir-lo amb tots vosaltres.

El proper dimecres 9 de setembre de 18 a 20 hores a la plaça de la Vila, farem una festa oberta, participativa i molt emotiva, són 20 anys treballant especialment amb infants, adolescents i joves de la nostra ciutat, educant en el lleure i en l’acció social.

Sota el lema "El teu somriure és el nostre motor, rum rum" volem oferir un espai lúdic, educatiu i memorial, en què han volgut participar a aquest acte els amics de l'associació de motos Blood Rockers MC i 24 FIT BOX Sant Adrià . A més de la col•laboració de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Mc Donalds, La Fundació Pere Tarrés MCECC, La Caixa i l'associació de voluntaris de la Caixa del Barcelonès i Vallès Occidental.

Una tarda diferent i per a totes les edats, on hi haurà una exposició de motos Harley Davidson on es podran fer fotografies, tallers, jocs, exposició fotogràfica de 20 anys d'història, finalitzant l'acte amb un ball participatiu per a tots ZUMBA. Durant tota la tarda hi haurà degustació de orange bowl per a tothom.

Us esperem a tots i totes.

 

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern