Primer aniversari projecte solidari
Divendres, 24 de Abril de 2015

Avui és un dia molt especial, volem recordar que fa un any vam inaugurar uns dels projectes interns més importants de l'associació, el "berenar sa i per a tothom" dels que s'estan beneficiant actualment un total de 60 nens diaris de dilluns a dissabtes al nostre centre obert i gràcies a l'Associació de Voluntaris de La Caixa del Barcelonès i Vallès Occidental on des dels seus inicis es van solidaritzar i van apostar fortament pel nostre centre obert i la nostra ciutat, Sant Adrià de Besòs, amb el compromís de satisfer berenar diari a tots els nostres usuaris, molts d’ells en situació de risc. S'han repartit aquest any un total de 8.793 berenars i 1758 litres de sucs.

Agraïm particularment al president de l'associació de voluntaris, Alfons Sánchez, i altres col•laboradors que han participat com Frigicoll, Rotary Club, Carglass, Tersa, Residència de Gent Gran, Fundació La Caixa, MCECC, etc. i les corresponents administracions, en la seva aposta pel nostre centre obert.

 

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern