Inauguració d'un nou local
Dimecres, 28 de Gener de 2015

El proper dimecres dia 28 de gener a les 19.30 hores inaugurem el nou local que disposa la nostra associació, situat al carrer de la Barca núm. 19-21 del barri Sant Joan Baptista de Sant Adrià de Besòs.

Aquest nou local ve donada per la necessitat d’acollir a infants i joves, especialment en situació de risc i realitzar amb ells un estudi assistit, oferint-los ajuda per realitzar la seva tasca escolar. També es faran activitats amb famílies, teatre, formació, entre d’altres. D’aquesta forma, la utilització d’aquest espai serà de gran ajuda per poder donar un servei de suport i comunitari a les famílies més desfavorables del barri. Sense deixar de vista la inclusió a altres nens i joves.

També han volgut sumar-se en aquest projecte el Club de Billar Sant Adrià i la Federació Catalana de billar, en realitzar un treball conjunt e inclusiu per a nens i joves del nostrebarri.

Un altre nou servei que es durà a terme, el préstec d'ordinadors als nens i joves de famílies més vulnerables, perquè tinguin les mateixes oportunitats que la resta de companys i puguin acabar els deures o treballs a casa, gràcies a la col•laboració de l'Associació de Voluntaris de la Caixa del Barcelonès i Vallès Occidental.

Com a novetat també es posarà en funcionament el PUNT JOVE, on especialment els caps de setmana es donarà l'oportunitat als adolescents i joves un espai de convivència, lúdic i educatiu.

L’entitat farà aquest any 20 anys que realitza aquesta tasca educativa i social al barri, cada any aposta per nous projectes per tal de donar oportunitats a infants, joves i famílies del barri que més ho necessiten.

Les activitats començaran el pròxim mes de febrer.

 

 

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern