Classes d'alfabetització
Dilluns, 10 de Novembre de 2014

 Nova edició del curs de castellà

 Aquest any seguim apostant per les classes de castellà, any rere any intentem arribar a la població que més necessita conèixer la llengua castellana.

Ens apropem a les famílies amb carències en la llegua castellana per a la seva integració en la comunitat i al mateix temps per saber resoldre aquelles dificultats que es troben quotidianament.

Aquesta setmana hem iniciat les classes, més d’una vintena de persones ja estan apuntades, on es trobarà dos nivells com anys anteriors, els dilluns per a un nivell inicial i els dijous nivell més avançat, segueix sent el mateix horari de 9:30 a 11:00h. També s’oferirà la guarderia-ludoteca perquè les mares puguin dedicar-se plenament a les classes.

Tot dos nivells estan impartits per monitors titulats i personal voluntari.

Volem agrair al departament d’immigració de l’Ajuntament de Sant Adrià la seva implicació en la formació lingüística i a tots els voluntaris que des d’una forma desinteressada aposten per aquesta iniciativa, especialment a l’Associació de Voluntaris de La Caixa del Barcelonès Nord i Vallés Occidental.

La teva associació oberta tots el dies i per a tothom.

 

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern