El curs comença i no para...
Dimarts, 30 de Setembre de 2014

L'associació juvenil Barnabitas ha posat aquest dilluns en marxa el curs 2014-2015 amb moltes activitats i novetats, amb especial atenció al centre obert.

Els nostres projectes:

Centre obert. Dirigit a nenes i nenes a partir de 4 anys, especialment aquells que formen part de famílies amb certes dificultats econòmiques o d’altra naturalesa. L’objectiu és prevenir i compensar les possibles mancances socioeducatives oferint un espai lúdic, educatiu i inclusiu. Amb berenar inclòs, per l’Associació de Voluntaris de La Caixa.

Reforç escolar. Destinat a infants de 6 als 16 anys. Consta de 3 grups i un altre més petit d'estudi assistit, amb una mestre per cada dos nens, fent un servei personalitzat. L'objectiu que persegueix aquest projecte consisteix en donar suport als infants en els seus deures, alhora que ajudar-los a millorar els seus hàbits d'estudi.

Punt jove. És un projecte destinat a joves a partir dels 14 anys. Neix amb l’objectiu de crear un espai de trobada pels joves del barri i establir lligams entre els seus membres. Pròxima inauguració, especialment els caps de setmana.

Esports. Dirigit a infants i joves de 6 i 14 anys d'edat. Treballem sobre dos objectius clau: l’educació en valors a través de l’esport i conèixer i difondre els beneficis de la pràctica esportiva en la vida quotidiana. Tenim tres categories, benjamí, aleví i cadet.

Esplai de dissabte. Espai lúdic i educatiu per a nens i nenes de 4 a 14 anys. Es treballen diferents valors i actituds davant la societat actual en un espai entre iguals.

Alfabetització per a dones (castellà). Classes de llengua castellana per a dones. Consisteix en una formació en competències lingüístiques per a un grup de dones, principalment d’origen marroquí.

Tallers educatius familiars. Es tracta d’un espai de trobada pels pares i mares dels infants, amb l’objectiu de conèixer, compartir i realitzar diversos tallers e intercanvi d’experiències.

Per aquest curs com a novetat treballarem:

Tallers de bastons amb l’Esbart Dansaire

Taller de teatre

Servei de ludoteca i biblioteca

Taller de percussió

Espai obert de joves

Festes obertes al barri

L’hort terapèutic i treball intergenracional amb la residència de gent gran Mossèn Antón

Tallers de cuina

Convenis IES i centres de formació

Tallers d’inserció laboral

Prèstec d’ordinadors

Patis escolars oberts (col.legi Catalunya)

 

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern