Actes i projectes solidaris
Dimarts, 20 de Maig de 2014

Avui fa un mes des que es va fer realitat el projecte “un berenar sa i per a tothom” que gaudeixen els nostres nens del centre obert i reforç escolar, gràcies fonamentalment a l'Associació de voluntaris de La Caixa del Barcelonès i Vallès Occidental, sense oblidar a altres col•laboradors com L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Tersa, Frigicoll i Carglass.

Diàriament la nostra associació està repartint un entrepà, un suc i una peça de fruita variada cada tarda als nostres nens del centre obert, arribant a dia d'avui a les 1.000 berenars, tot un esdeveniment i una oportunitat per a molts dels nostres usuaris, on les seves famílies estan molt agraïdes. També puntualment oferim algun dolç com a dònuts o muffins, per l'esforç realitzat en activitats com El Ball de Bastons a través dels monitors de l’Esbart Dansaire de Sant Adrià o en les activitats esportives com a futbol sala.

També volem agrair a un altre col•laborador que se suma a aquesta iniciativa, és Rotary Club de Barcelona, on ens ha donat un forn convencional professional per realitzar els berenars en unes condicions més optimes.

I finalment volem comunicar que ahir dimarts per part de la directora de la Residència de Gent Gran Mossèn Antón, Alicia Tarragón, ens va fer una donació econòmica, lliurant-nos un xec per valor d'1.000.-€ per els nostres projectes, sense oblidar de la seva col•laboració permanent amb el nostre centre obert, l'hort inter-generacional, festes obertes, etc.

Una vegada més gràcies a tots per seguir confiant en la nostra associació i en els nostres projectes.

 

 

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern