La XII Bicicletada popular per la llera del Besòs aplega 1.300 participants.
Diumenge, 27 de Abril de 2014

La XII Bicicletada popular per la llera del Besòs aplega 1.300 participants.

La prova va transcórrer amb total normalitat i sense cap incidència destacada

El passat diumenge, 27 d’abril, la llera del Besòs va acollir la seva tradicional bicicletada popular, que organitza el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs. Finalment, la prova va reunir 1.300 ciclistes.

Tots els participants es van retrobar, per fer camí junts, al naixement del Besòs i van continuar resseguint el riu fins arribar a mar. Abans però s’hi van sumar unes 350 persones més al punt d’incorporació habilitat a Montcada i Reixac.

La prova va discórrer amb total normalitat i sense cap incident destacat, acompanyada per una excel•lent meteorologia i un bon estat dels camins, tot i les pluges de la nit anterior.

La bicicletada es va perllongar més de dues hores, ja que els últims ciclistes van arribar al Parc Fluvial del Besòs al voltant de les 12 del migdia.

El menjar sobrant dels dos punts d’avituallament instal•lats durant el recorregut es va lliurar al centre obert Associació Juvenil Barnabitas de Sant Adrià del Besòs.

La XII Bicicletada popular ha comptat amb el suport tècnic de la Federació Catalana de Ciclisme, la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de Granollers, Montornès del Vallès, Montmeló, Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs.

 

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern