Gran acto solidario y fiesta abierta
Dilluns, 14 de Abril de 2014

Bona nit:

L'acte solidari del passat divendres va ser molt emotiu i una molt bona participació a la festa, on fonamentalment gràcies a l'associació de voluntaris “La Caixa” del Barcelonès i Vallès Occidental ajudaran al nostre centre obert A.J.Barnabitas perquè prop de mig centenar de nens en situació de Risc puguin berenar cada dia, la qual cosa significa més de 1000 berenars al mes.

També agraïm a altres empreses que també estan col•laborant en aquest projecte, com TERSA, FRIGICOLL, ROTARY CLUB i CARGLASS.

Van estar presents la primera tinent alcalde Sra. Isabel Marcuello i els regidors de cultura, joventut, mediació i civisme de l ‘Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, el Sr. Jordi Nicolau, director territorial de Barcelona de “la caixa”, el Sr. Marc Simon, director de l’area social de la fundació “la caixa”, el Sr. Josep Oliva, diputat delegat de Benestar Social, salut pública i Consum de la Diputació de Barcelona, el Sr. Francesc Ventura, sotsdirector de l’area social de la fundació “la caixa”, el Sr. Joaquín Sánchez, director àrea Negocis Sant Adrià – Santa Coloma i el Sr. Alfons Sánchez president de l’associació de Voluntaris de La Caixa del Barcelonès i Vallès Occidental.

Agraïm també la col·laboració de protecció civil i de la residència de gent gran Mossèn Antón, dels gegants i capgrossos de Sant Adrià de Besòs i de la gralla.

Una festa diferent, oberta i participativa.

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern