Festa oberta al barri
Divendres, 11 de Abril de 2014

Bona nit:

Us convidem a participar en el segon acte especial que organitza la nostra associació, el divendres dia 11 d’abril als 18.00 hores a la nostra seu social, Plaça Mossèn Antón, 7 de Sant Adrià de Besòs.

El nostre projecte “un berenar sa i per a tothom”, diàriament, en la nostra associació participen nens i nens amb especials dificultats socioeconòmiques i a partir del tercer trimestre tindran l’oportunitat de gaudir d’un berenar sa i equilibrat i compensar les deficiències alimentàries i educatives del fet de no portar berenar. Gràcies especialment a l'associació de voluntaris de “La Caixa” del Barcelonès i Vallès Occidental per la seva implicació total en aquest projecte, on han aconseguit els recursos necessaris per dur-la a terme, a més agraïm a altres empreses que també han participat, sense oblidar-nos del suport del nostre Ajuntament. 

Aprofitarem també aquesta tarda per realitzar una festa oberta, on donarem la benvinguda a la primavera, en la qual estaran convidats tots els veïns i veïnes del barri i del municipi. 

La festa s'iniciarà a les 17.30 hores i finalitzarà a les 19.30 hores on podran gaudir de diverses activitats i tallers relacionats amb la primavera i un taller d'informació i prevenció que realitzaran els nostres companys de protecció civil, finalitzant l'acte amb una actuació d'un grup d'animació i un berenar per a tots, gràcies a l'associació de voluntaris de “La Caixa” del Barcelonès i Vallès Occidental.

Una vegada més, gràcies a tots per confiar i recolzar els nostres projectes.

Us esperem

 

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern