Activitat especial inter-generacional
Dijous, 23 de Gener de 2014

El proper dijous dia 23 de gener a les 17.30 hores, els infants de l'Associació Juvenil Barnabitas realitzaran una activitat molt especial amb els avis i àvies de la Residència Mossèn Anton al nostre hort urbà per tal de celebrar que el projecte d'hort intergeneracional presentat per la Residència ha guanyat el premi per a la millora i el benestar i qualitat de vida de les persones de l'associació ACRA.

Els protagonistes de l'activitat treballaran les diferents verdures, fruites i eines que fem servir al nostre hort a través del joc de bingo solidari reforçant la relació intergeneracional entre avis i infants, les habilitats socials i personals incloent l'assertivitat, l'empatia, la cooperació, el respecte i el compromís.

En aquesta trobada, comptarem amb la presència de Maria Assumpció Roset i Elias com a Comissionada d'Alcaldia de la Gent Gran de l'Ajuntament de Barcelona, M.Assumpció Roset i Elias, Isabel Marcuello com a 1ª Tinent d'Alcalde de Sant Adrià de Besòs i Loli Ocaña com a regidora de Serveis Socials de la ciutat.

Donem les gràcies a l'Obra Social la Caixa, l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, al MCECC i a totes les persones que han fet possible aquest projecte. L'Hort de Barnabitas.

 

 

 

 

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern