Castanyada i sopar de Halloween
Dijous, 31 de Octubre de 2013

Aquest dijous 31 d’octubre l’Associació Juvenil Barnabitas està preparant una jornada molt especial per celebrar la Castanyada. La tarda començarà amb una Festa Oberta amb tallers, Castell del terror i altres sorpreses a les 17.30h i durarà fins les 19h. Però no penseu que la festa acabarà aquí perquè, entrada la nit, volem compartir un sopar amb totes les famílies del centre.

Us esperem a tots a les 21.30h al nostre local de la Plaça Mossèn Anton, que estarà decorat per a l’ocasió!! L’associació posarà les begudes no alcohòliques, els gots, els plats, els tovallons i els coberts i cadascú haurà de dur alguna cosa per menjar, així que ja podeu començar a preparar els vostres millors plats!! No oblideu assistir amb la vostra millor disfressa perquè també hi haurà concursos i premis!

RECORDEU: La nit més terrorífica de l’any començarà a les 21.30h al local de la Plaça Mossèn Anton, 7 i no hi podeu faltar!!!!!

CAL FER INSCRIPCIÓ PRÈVIA ABANS DEL DIMECRES 30 D’OCTUBRE. NO US HO PODEU PERDRE!!!!

 

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern