Donació d'un aparell d'aire condicionat
Dijous, 01 de Agost de 2013

Aquest matí la nostra associació ha rebut una donació d'un aparell d'aire condicionat per al nou local situat al carrer Mare de Deu del Carme, 72. 

Un espai que inaugurem l'any passat, ampliant els nostres serveis i projectes, donant-los mes oportunitats als nens i joves del barri amb mes dificultats.

Un recurs que millorarà positivament el bon desenvolupament de les activitats programades, gràcies a l'Ajuntament de Sant Adrià, concretament al Departament de participació a l'àrea de Ciutadania, Isabel Marcuello, i alhora sol·licitant ajuda a la diputació de Barcelona, també gràcies a la nostra diputada i regidora Mireia Hernandez.

Un bon exemple de treball i col·laboració entre diferents persones amb ideologies diferents, però posant-se d'acord  per poder aconseguir una necessitat important per, en aquest cas, una associació del nostre municipi. Felicitats pel vostre treball en equip.

Van estar presents en l'acte, la primera tinent alcalde, Isabel Marcuello, la diputada i regidora Mireia Hernandez i la regidora de Serveis socials, Loli Ocaña.

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern