TROCAJOVE. Trobada d'adolescents i joves del MCECC
Dimecres, 08 de Maig de 2013

Presentació

Després de la gran experiència de l’any passat, la Trobada Catalana d’Adolescents i Joves de Centres d’Esplai torna amb més força que mai. Amb un nou nom: TROCAJOVE. Un cop més, la trobada serà fruit del treball conjunt dels monitors/es de les diferents federacions que formen part del MCECC (Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans).

Sota el lema L’ESPLAI ENS CONNECTA!, us proposem un cap de setmana ple d’activitats lúdiques i formatives en sintonia amb aquells aspectes més representatius dels nostres centres d’esplai. Un punt de trobada d’adolescents, joves i monitors/es plens d’energia, capacitat de treball i les ganes de connectar amb l’entorn que ens envolta.

La TROCAJOVE ja és aquí. Un cap de setmana per a connectar amb la gent d’esplai com tu vinguda d’arreu de Catalunya amb ganes d'aprendre, compartir, passar-ho bé i d’unir esforços per seguir construint el seu futur.

Els nostres joves de A.J. Barnabitas participaran un any més amb aquesta trobada, aquest cap de setmana 11 i 12 de maig de 2013.

VISCA LA TROCAJOVE!!!

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern