Barnabitas forma a joves de 16 a 30 anys
Dimarts, 05 de Març de 2013

Ahir va començar el nou projecte de formació destinat a joves de 16 a 30 anys organitzat per l'Associació Juvenil Barnabitas. Foto: BarnabitasL'Associació Juvenil Barnabitas va iniciar ahir un projecte de formació destinat a joves de 16 a 30 anys. Aquesta formació constarà d'un primer mòdul troncal sobre competències personals, laborals i de recerca de feina.

A partir d'aquí, els joves podran triar un mòdul de formació específica, principalment dels àmbits relacionats amb el lleure i els serveis a les persones. La formació es complementarà amb unes pràctiques formatives en empreses del sector.

El que es pretén amb la posada en marxa d'aquest projecte és formar els joves per obrir portes en el mercat laboral actual, de difícil accès en aquests moments.

El projecte, destinat a 15 joves, és possible gràcies a la Fundació Pere Tarrès amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern