Un centenar de nens i nenes gaudeixen de la festa oberta de l'Associació Juvenil Barnabitas
Dimecres, 08 de Febrer de 2012

Èxit de la festa oberta  de l'AJ Barnabitas. Fotos: AJ BarnabitasMés d'un centenars de nens i nenes van participar ahir a la festa oberta que l'Associació Juvenil Barnabitas va dur a terme al CEIP Barnabitas la seva festa oberta. El gran objectiu de l'associació es va complir, "el fomentar la inclusió dels infants atesos al centre en un espai lúdic juntament amb altres infants del municipi mitjançant l'esport com a eina inclusiva i molt especialment els nens i nenes del CEIP Catalunya".

Els responsables de Barnabitas volen agrair especialment la col·laboració del M.C.E.C. de la Fundació Pere Tarrès, l'Ajuntament de Sant Adrià, concretament el departament d'ensenyament i l'AMPA.

El proper 17 de febrer, a la plaça Mossèn Anton, l'Associació Juvenil Barnabitas organitzarà una altra oferta al barri de Sant Joan Baptista amb la seva festa de Carnestoltes. A partir de les 17.30 hores es realitzaran tallers, jocs, desfilades de disfresses i moltes sorpreses més.

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern