El Rei Gaspar visita Barnabitas  
Dimecres, 04 de Gener de 2012

El Rei Gaspar va repartir regals ahir entre els nens amb menys recursos gràcies a una iniciativa de l'Associació Juvenil Barnabitas. Foto: Barnabitas L'Associació Juvenil Barnabitas va celebrar ahir, amb tres dies d'antelació, la nit de Reis per segon any consecutiu. El Rei Gaspar es va apropar fins el Casal de Cultura amb prop de 200 regals per una cinquentena de nens i nenes amb pocs recursos d'entre 0 i 12 anys que resideixen al barri Sant Joan Baptista. Els regals s'havien recaptat mitjançant una campanya solidària a través de la Fundació Pere Tarrès i de donacions solidàries. Sa Majestat, a més de lliurar regals, va demanar als nens i nenes, i a tota la El Rei Gaspar va repartir regals ahir entre els nens amb menys recursos gràcies a una iniciativa de l'Associació Juvenil Barnabitas. Foto: Barnabitassocietat en general, que siguem "justos, solidaris i que donem més oportunitats a qui, en aquests moments, més ho necessita".

Juan Vizcaino, president dels Barnabitas, ha afirmat que "aquest ha estat un acte molt especial per a tots nosaltres, per la gran familia de l'Associació Juvenil Barnabitas, ple de màgia, alegria i il·lusió, especialment pels més petits". Vizcaino també ha aprofitat per donar les gràcies a tots els col·laboradors, i especialment al MCEC de la Fundació Pere Tarrès.    

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern