Barnabitas celebra el Nadal amb multitud d'actes
Dimecres, 14 de Desembre de 2011

Barnabitas celebra el Nadal amb multitud d'actes.Durant aquest mes de desembre l'Associació Juvenil Barnabitas omple d'activitats obertes i extraordinàries per a tots.

Aquí està la programació completa:

 

Dies 15 i 21 de desembre:

Un any més la nostra associació aposta per el projecte trangeneracional, que té com objectiu que els nens del Centre d’Atenció Diària i joves de l’associació tinguin contacte amb la GENT GRAN, que viu en residencia d’avis o visita un centre de dia.

Els nens portaran figures de fang que han fet en el centre i ho penjaran en l'arbre de Nadal que tenen les residències i finalitzaran la visita cantant nadales.

La primera visita serà el proper dia 12 en la Residència Mossèn Antón, el dia 15 es visitarà el centre de dia Jardí 2 i l'última el dia 21 de desembre en la residència Matacàs

Dia 14 de desembre:

Per primera vegada, dimecres que ve dia 14 es realitzarà a la nostra seu social, la reunió periòdica de tots els Centres Oberts del municipi.

Dies 17 i 18 de desembre:

El nostre centre d'atenció diària realitza unes convivències durant un cap de setmana a la casa de colònies Mas Po Canyado, oferint oportunitat a tots els nostres nens amb menys recursos, realitzant un esforç molt gran, amb l'objectiu de compensar les mancances socioeducatives oferint un espai lúdic, educatiu i inclusiu

Dia 20 de desembre:

Les nostres mares amb els seus respectius nadons del projecte d'Alfabetització que realitzem els matins dels dimarts en la nostra associació, participaran en una activitat conjunta de Nadal organitzada per Aldees Infantils.

Dia 22 de desembre:

Un any més nostra associació aposta per realitzar activitats obertes potenciant el teixit associatiu i la participació activa de tots, especialment els nens i joves del nostre barri Sant Joan Baptista. A partir de les 17.30 hores en la Plaça Mossèn Antón fins a les 19 hores, es realitzaran jocs, tallers, farem cagar al TIÓ amb regals sorpresa i finalitzarem l'acte amb una xocolatada popular.

Dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre:

La Nostra associació ha organitzat un CASAL DE NADAL durant 5 dies en les instal·lacions del Col·legi Catalunya, en un horari de 9 a 16.30 hores ininterrompudament. Es realitzaran nombroses i divertides activitats, tallers,.. i com a centre d'interès “ens movem al ritme de la música”, realitzat per professionals qualificats i titulats que a més estan treballant diàriament en el nostre centre d'atenció diària. Volem agrair la col·laboració especialment del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i al AMPA del Col·legi Catalunya. Passem publicitat del Casal. Les inscripcions s'obren a partir del proper dilluns dia 12 de desembre.

Dies 2, 3 i 4 de gener:

Seguim apostant per participar en actes que s'organitzin amb nens i joves, per la qual cosa la nostra associació un any més estarà present en el Saló Infantil i Juvenil ADRILANDIA, realitzant diversos tallers.

Dia 3 de gener:

Els Reis Mags d'Orient també arriben a la nostra associació el proper dia 3 de gener, per portar regals per les famílies amb menys recursos. Donem les gràcies especialment a la Fundació Pere Tarrès a les donacions voluntàries i a altres entitats que estem actualment treballant en això. Pròximament us passarem més informació sobre aquest tema. Gràcies a tots per participar en aquest gran projecte de solidaritat vers els més pobres.

 

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern