Barnabitas mostra a la ciutat els seus projectes educatius
Dilluns, 20 de Juny de 2011

L'Associació Juvenil Barnabitas va celebrar el passat divendres una feste per donar a conèixer els seus projectes educatius. Foto: AJ BarnabitasAquest passat divendres, l'Associació Juvenil Barnabitas va inaugurar el seu nou rètol amb una festa oberta al barri amb la que van inaugurar tota una sèrie d'actes dins de les festes del barri de Sant Joan Baptista. A més, es van donar a conèixer els cinc projectes educatius de l’entitat sota el lema “educación en el lleure i acció social”.

Així, del 20 al 26 de juny es duran a terme els actes dins de les festes del barrio de Sant Joan Baptista. Avui, dilluns, 20 de juny, a partir de les 18 hores, les activitats a la plaça Mossèn Antón consistiran en L'Associació Juvenil Barnabitas va celebrar el passat divendres una feste per donar a conèixer els seus projectes educatius. Foto: AJ Barnabitasornamentar l’espai, un taller de xapes, bingo i ambientació musical. El 21 de juny, també a les 18 hores, hi haurà disco móvil amb cóctels i batuts a la seu de Barnabitas. El 22 de juny (18 h.) hi haurà a la plaça Mossèn Antón ludoteca al carrer, jocs malabras, bingo i música. El 23 de juny, de nou a les 18 hores i al mateix escenari, hi haurà un concurs de patinatge, tallers de maquillatge i de dibuix, música i bingo. El 24 de juny, dia de Sant Joan, hi haurà degustació de xocolata, jocs d’aigua, bingo i música.

Pel darrer cap de setmana s’han reservat més activitats culturals pel dissabte, 25 de juny, com un taller de pintar gorres, karaoke i rom cremat i habaneres, així com una retvella per Sant Pere. I, el diumenge, 26 de juny, es durà a terme el dinar de germanor a partir de les 15 hores a la plaça Mossèn Antón.

 

Pl. Mossèn Anton, 7 Local 2. - Sant Adrià del Besòs Telèfon 93 462 70 42 | Mòbil 679 815 024 ©2012 barnabitas@ajbarnabitas.org
Inici | Administració | Correu Intern